Tervetuloa Jyrkkälään!

Jyrkkälä on noin 1300 asukkaan luonnonläheinen kerrostaloalue Turussa. Jyrkkälä sijaitsee rauhallisessa ympäristössä noin viiden kilometrin päässä keskustasta ja on osa Pahaniemen kaupunginosaa. Alueella on yli 600 vuokra-asuntoa 17 kerrostalossa, jotka omistaa KOy Jyrkkälänpolku. Jyrkkälä on rakennettu vuosina 1968–1974, minkä jälkeen taloja on perusparannettu ja kunnostettu järjestelmällisesti.

Meillä on kiva asua

Alueen asukkaita ihastuttaa ympäristön puistomaisuus, alueen rauhallisuus ja hyvät palvelut. Autoliikennettä ei pihapiirissä juuri ole, ja lapsille löytyy yhteisiltä leikkipaikoilta aina tekemistä ja uusia kavereita. Koirapuisto, kuntopuisto ja lenkkipolutkin ovat vain kivenheiton päässä.


”Yhteistyö taloyhtiön ja asukkaiden välillä toimii erittäin hyvin! Piha-alueita on riittävästi ja erilaista toimintaa järjestetään paljon. Huoltoasiat toimitetaan ripeästi oman huollon kautta ja vuokrataso on kohtuullinen. Asukkaiden vaihtuvuus on pientä, joten ihmisiin ehtii tutustua hyvin.”
– Isko, 56, asukastoimikunnan puheenjohtaja, asunut Jyrkkälässä 33 vuotta

Palvelut ja etäisyydet

Jyrkkälässä kaikki tarpeellinen on lähellä. 

Lähikauppa, kirjasto, koulu ja päiväkoti sijaitsevat alle kilometrin päässä taloista. Liikuntamahdollisuuksia on paljon: vehreät lenkkipolut, kaupungin kuntosali ja tuleva skeittiparkki ovat ihan naapurissa. Bussilla pääsee Turun keskustaan noin 20 minuutissa, autolla vartissa.


”Parasta Jyrkkälässä on monipuoliset palvelut, hyvät kulkuyhteydet mm. keskustaan ja Länsikeskukseen, todella hyvät ulkoilumahdollisuudet ihan kotiovelta alkaen ja sopivasti lapsilähtöinen asuinalue.”
– Anu, 37

Jyrkkälässä tapahtuu

Jyrkkälässä on tarjolla monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille – ja valtaosa vieläpä maksutta! Tervetuloa tutustumaan alueen toimijoihin ja asukkaisiin.

Lue lisää »

Tee asuntohakemus täällä »