Jyrkkälässä tapahtuu

Kiinnostaisiko askartelu, tietovisa tai liikunta hyvällä porukalla? Jyrkkälässä on tarjolla monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Alueella toimintaa järjestävät muun muassa:

Fingerroosin säätiö

Fingerroosin säätiö järjestää Syörään yhressä -toiminnan merkeissä Jyrkkälässä säännöllisesti yhteisöruokailuja. Yhteisöruokailujen äärellä tutustutaan ja vietetään aikaa viikoittain vaihtuvan ohjelman parissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka etsivät juttuseuraa ja mukavaa tekemistä arkeensa. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista. Tutustu »

DaisyLadies ry

DaisyLadies ry järjestää Bertan Olkkarissa joka keskiviikko klo 16.30–19.30 ikäihmisille tarkoitettua Löydä minut -ryhmää. Ryhmässä voidaan valmistaa ruokaa, tehdä käsitöitä, pelata lautapelejä ja auttaa erilaisissa arjen ongelmissa. Ryhmä on monikulttuurinen ja -kielinen. Tule mukaan » 

Turun Seudun Nuorisoasunnot 

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry tarjoaa KOy Jyrkkälänpolulla maksutonta asumisneuvontaa 17–29 -vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen. Asumisneuvojan kanssa voi luottamuksellisesti selvitellä esimerkiksi talousasioihin, tukiin, erinäisiin palveluihin sekä itsenäistyvän nuoren asunnonhakemiseen liittyviä asioita. Tutustu »

MLL:n Jyrkkälän perhekahvila

MLL Länsi-Turun yhdistyksellä on aktiivista toimintaa alueella. Yhdistys järjestää mm. perhekahvila- ja lastenhoitotoimintaa. Kaikille avoimissa kohtaamispaikoissa jutellaan, kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia toivotuista teemoista. Facebook-sivulle »

Auralan Setlementti ry

Auralan Setlementti ry järjestää Jyrkkälässä kerhotoimintaa senioreille (Dikare) ja yli 45-vuotiaille miehille (Tarmo-kerho) sekä digitaitojen opetusta aikuisille. Auralan Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys. Tutustu »